Wie is de Mol

Het spel wordt gespeeld met een groep waarbij iedereen moet samenwerken om de opdrachten te voltooien. Alleen zit er één mol tussen deze spelers, deze persoon zal proberen de opdrachten te saboteren.
Zullen de opdrachten met succes worden voltooid en wordt de mol ontmaskerd? of zal de mol winnen door de opdrachten te saboteren?
Ga deze zenuwslopende uitdaging aan met uw vrienden, collega’s of familie!

Programma

Alle deelnemers krijgen bij aanvang op locatie pas informatie over de missie. Elke deelnemer krijgt een brief met zijn/haar persoonlijke doel. Niemand weet het doel van elkaar, dit zorgt ervoor dat niemand te vertrouwen is tot dat het spel is afgelopen. Het spel duurt ongeveer 3 uur.

Combineren

Naast De Mol hebben we bij Traffic Control nog tientallen andere activiteiten. Je kunt De Mol  bijvoorbeeld combineren met: quad rijden, driften, pokeren of off road rijden. Als je De Mol combineert met een andere activiteit dan maak je automatisch gebruik van onze kortingsactie en betaal je slechts €9,95 voor De Mol per persoon! Vraag een offerte aan om de mogelijlkheden te bespreken.