Let op!

Wegens omstandigheden is het op dit moment niet mogelijk om met een tank te rijden bij Traffic Control. We houden je via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen. Excuses voor het ongemak.

Legertank rijden over een heuvelachtig parcours

Na een korte veiligheidsinstructie en uitleg over de geschiedenis en eigenschappen van deze FV432 legertank starten we en ga je het uitdagende, licht heuvelachtige parcours op. Op basis van roulatie mag je zelf achter het stuur om deze legertank te testen. Ervaar deze unieke belevenis die je nooit meer zal vergeten!

Denktank vol avontuur?

Legertank rijden is ook ideaal als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit! Stap met jouw team in deze denktank en laat de ideeën maar komen. Trotseer met elkaar dit monster op een uitdagend parcours en kom veilig aan. Geschikt of ongeschikt: geen hindernis zal jouw team meer kunnen stoppen!

Een unieke kans om groepen samen een probleem te laten aanpakken en oplossen. Origineel, spannend en vol avontuur. Samenwerking en gezelligheid staan natuurlijk centraal. Goed te combineren met vergadering, lunch en overige activiteiten

De FV432 werd geïntroduceerd begin jaren 60 in het Engelse leger en voornamelijk ingezet voor bewapend personenvervoer in oorlogsgebieden. Van dit populaire type legertank waren in de jaren tachtig bijna 2.500 exemplaren in gebruik. Later werd hij zelfs nog opgewaardeerd en in Irak ingezet. Momenteel zijn er nog steeds 1.500 modellen operationeel.

Tank te huur voor op eigen locatie

De tank is te huur voor op de eigen locatie, de prijs is op aanvraag. Voor het rijden op locatie doen wij eerst een locatie bezichtiging, de kosten hiervoor bedragen € 150,-, bij het daadwerkelijk huren van de tank komen deze kosten te vervallen.

Meer informatie, neem contact met ons op!

Technische gegevens Legertank

Geheel metalen constructie. De chauffeur zit rechts voor met achter hem ruimte voor de commandant. Links voor de motorruimte. Diverse uitgangen aan de boven- en zijkant.

Type: FV432
Land van herkomst: UK
Producent: GKN Sankey
Gewicht: 15 ton
Lengte: 5.25 m
Breedte: 2.8 m
Hoogte: 2.28 m
Motor: Roll-Royce K60
Max. snelheid: 52 km/uur