De Solex

De allereerste bromfiets die gemaakt werd noemde ze Solex. Tot de jaren 70 was deze bromfiets zeer populair. Toen de moderne voertuigen kwamen werd de Solex overbodig en stopte de productie. In Nederland zijn nog maar een zeer beperkt aantal Solex brommers aanwezig, Toch kun je bij Traffic Control een Solex tour boeken ongeacht de groepsgrootte!

En het mooie aan de Solex is dat je er op mag rijden zonder helm, je voelt dus werkelijk de wind door je haren terwijl je door de bosrijke omgeving rijdt.

Solex rijden

Kun je fietsen? Dan kun je ook Solex rijden! Het is niet moeilijk en je hebt geen ervaring of kennis nodig, het enigste wat je nodig hebt is een rijbewijs of brommercertificaat.
Na een korte introductie stap je op de Solex met je hele groep en vertrek je richting de prachtige bosrijke omgeving. Ga op pad met je vrienden, familie of collega’s en beleef een nostalgisch avontuur!

Solextocht als bedrijfsuitje

Het is lastig om een bedrijfsuitje te organiseren wat bij iedereen in de smaak valt. Door de groepsgrootte, leeftijdsgroepen en verschillende culturen is het lastig om iets te organiseren wat iedereen leuk vindt. Solex rijden daarentegen is een laagdrempelige activiteit dat leuk is voor iedereen van jong tot oud! Solex rijden is ook makkelijk te combineren met een van onze andere activiteiten en daarom ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken, of vraag een vrijblijvende offerte aan.