Slipcursus

De auto onder controle houden bij gevaarlijke omstandigheden lijkt makkelijker dan het is. De bestuurders die zulke situaties hebben meegemaakt, weten hoe lastig het is. Bij Traffic Control leer je met een slipcursus op een leuke manier jouw auto, ten alle tijden onder controle houden. Leer obstakels ontwijken, een slip voorkomen en corrigeren. Leer op een leuke manier de auto onder controle houden en je reactievermogen sterk te verbeteren. Het slippen is niet alleen leerzaam, maar zorg ook voor de nodige spanning en adrenaline! Tevens heeft Traffic Control een professionele oefenbaan met speciale slip-coating om de slipcursus zo realistisch en effectief mogelijk te maken. Een anti-slipcursus is een ervaring die je niet snel gaat vergeten!

Eigen auto

Het is ook mogelijk om de slipcursus met je eigen auto te volgen! Als je hier voor kiest is het mogelijk om zelf te bepalen hoe je jouw auto vult, je kunt dus ook 2 of 3 vrienden meenemen tijdens de cursus.
Vooraf teken je een verklaring van eigen risico voor jouw eigen auto.

Programma

Onze slipcursussen bevatten altijd een evenwichtige combinatie van fun en educatie. De onderdelen die aan bod komen:

Theorie
Zit- en stuurhouding
Correctie achterwiel slippen
Remmen en uitwijken met ABS (glad wegdek)
Noodstop met ABS op glad wegdek
Noodstop met ABS op asfalt

Algemeen

Kom je met een grote organisatie van 200 personen of met een kleiner groep van bijvoorbeeld 6 personen? Geen probleem! Wij maken voor ieder gezelschap een programma op maat. Vraag een offerte aan en wij nemen contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook!

Arrangementen

Wheels And Arrows

Vanaf €99,95 p.p.

Changing Gears XL

Vanaf €79,95 p.p.

Grip op de Situatie

Vanaf €67,50 p.p.

Changing Gears

Vanaf €56,50 p.p.