Shooting Games

Boogschieten
Daar sta je dan met de pijl en boog in je handen, tijd om jezelf te bewijzen tegenover je vrienden, familie of collega’s. Je voelt de oermens in je naar boven komen, met de opperste concentratie schiet jij je pijlen een voor een richting het doel. Je hoeft geen ervaring te hebben met boogschieten want onze ervaren begeleider zal je tijdens de introductie leren hoe je met een pijl en boog overweg moet!

Kruisboogschieten
Kruisboogschieten gaat weer een stapje verder, de kruisboog schiet zijn pijlen automatisch af. Je hebt geen controle over de snelheid hiervan, bij kruisboogschieten komt het aan op goed richten en precisie. Na een korte introductie en een paar keer oefenen heb je het onder de knie en schiet je elke pijl in de roos! Kruisboogschieten is een ervaring om niet snel te vergeten.

Blaaspijpschieten of luchtbuks
Blaaspijpschieten is weer een heel ander verhaal, je krijgt een 1,20 meter lange blaaspijp in je handen. Je probeert door goed te richten en op het juiste moment te blazen de scherpe pijltjes een voor een in de blazoenen te mikken. Voor je hiermee begint zal onze instructeur je de nodige tips & tricks geven! Wie weet ben jij wel een natuurtalent?

Combineren

Combineer de shooting games met onze andere activiteiten, stap op een echte quad, volg een slip- of driftcursus of ga een lekker potje knallen in een van onze paintball arena’s!
Wat je ook gaat doen het is altijd gezellig en het maakt niet uit of je met vrienden, familie of collega’s bent, je bent verzekerd van een geweldig dagje uit!

Bel of mail ons, bespreek de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Arrangementen

Shoot m Up

Vanaf €49,95 p.p.

Wild Life

Vanaf €34,95 p.p.