Segway

Een segway is een elektrisch aangedreven zelfbalancerend eenpersoons voertuig, dat je bestuurt met je lichaam, wanneer je naar voren leunt rijdt de segway naar voren, leun je naar achteren dan rijdt de segway naar achteren.
Stap op de segway en geniet met je vrienden, familie of collega’s van de bosrijke omgeving nabij onze locaties.

Segway rijden

Segway rijden is in de afgelopen jaren snel populair geworden, je ziet het apparaat steeds vaker terugkomen in het straatbeeld. toch is een segway een duur apparaat, en zul je het niet zomaar aanschaffen. Huur daarom nu een segway bij Traffic  Control, dan hoef je er niet eentje te kopen maar kun je toch ervaren hoe het is om met dit apparaat te rijden!

Om een segway te besturen heb je geen rijbewijs of voorkennis nodig, na een korte introductie begint je rit op de segway door de bosrijke omgeving. We hebben zelfs een speciaal parcours met hindernissen opgesteld om het nog uitdagender te maken! Wees niet bang om te falen want onze ervaren instructeur zal je door het parcours heen leiden.

Segway tour

Even weg van alle drukte en even lekker rustig aan doen? Met de Segway tour neem je de tijd om even lekker te ontspannen en te genieten van de omgeving. Kom langs met je vrienden, familie of collega’s en kom even helemaal tot rust! De Segway tour boek je voor minimaal 30 minuten. Ga een verfrissend avontuur tegemoet en boek nu de Segway tour bij Traffic Control.

Combineren

Combineer het rijden van de segway met andere activiteiten en beleef nog meer fun.
Zo kun je bijvoorbeeld naast het rijden op de segway ook kiezen voor een ritje op de quad, off road wagen of doe een slip- of driftcursus en ga zelfverzekerder de weg op! De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact met ons op en laat een persoonlijke offerte op maat maken!