Quad rijden

Quad rijden is een spectaculaire en onvergetelijke ervaring! De schuine hellingen, moeilijke obstakels en scherpe bochten zorgen voor een uitdagend uitje. Daarnaast zorgt het racen tegen vrienden voor veel spanning en adrenaline. Voor quad rijden heb je geen ervaring of rijbewijs nodig, het enigste wat je nodig hebt is behendigheid, evenwicht en veel lef! durf jij het aan?

Programma

Na ontvangst op onze locatie, vertelt een instructeur hoe de dag er uit zal gaan zien. Hij geeft je een korte introductie over de quads. Daarna kun je beginnen met rijden, je stapt op de quad, geeft gas en de race is begonnen! Je raast over de baan van de ene bocht naar de andere helling probeer je het parcours te overmeesteren en de race te winnen!

Teambuilding

Geblindoekt quad rijden? Bij Traffic Control zijn we nergens bang voor! Jij wel?

Quad rijden met een blinddoek voor, terwijl jouw teamgenoot je coachend over het parcours loodst. Dat noemen wij nou een avontuurlijke teambuilding activiteit waarbij alle zintuigen op scherp staan!

Quad rijden als onderdeel van een combinatie arrangement? Bijvoorbeeld met andere activiteiten als een anti-slipcursus, off-road rijden of Ferrari rijden? Geen probleem! Bel ons, vraag naar de mogelijkheden en wij maken een programma op maat.

Arrangementen

Mens Special XL

Vanaf €99,95 p.p.

Wheels And Arrows

Vanaf €99,95 p.p.

Action Pack

Vanaf €94,95 p.p.

Mens Special

Vanaf €67,50 p.p.

Just for Fun

Vanaf €56,50 p.p.

Quad rijden

Vanaf € 39,95 p.p.