Poker BBQ

Na aankomst op onze locatie staat de barbecue al te wachten terwijl het vlees al wordt voorbereid en iedereen gaat zitten aan de pokertafel. De kaarten zijn geschud, de chips worden uitgedeeld en iedereen zet zijn beste pokerface op. Het is tijd voor een onvergetelijke poker BBQ!

Na verschillende rondes bluffen, showboaten, uitdagingen en chips slepen begint iedereen de overheerlijke geur van gebakken vlees te ruiken. Het is tijd om van tafel te wisselen want het vlees is gaar! Onder het eten probeer je stiekem te achterhalen of dat jou tegenstanders aan het bluffen waren of écht goede kaarten hadden.

Na de heerlijke BBQ is iedereen weer opgeladen en is het weer tijd om plaats te nemen aan de pokertafel, zet je pokerface maar op want het is weer tijd om je tegenstanders te intimideren. Aan het einde van de pokeravond wanneer jij gewonnen hebt ga je nog gezellig na borrelen, terwijl iedereen nog een verhaaltje kwijt wil over die leuke momenten. We sluiten af met een leuke groepsfoto als herinnering!

Inhoud arrangement

Poker BBQ (3 uur)
– Pokeren
– Basic BBQ
– Sigaar + whisky
– Gratis groepsfoto