Play the Game

Samen met je team zal je de paintball arena in stappen om een strijd te beleven die niet snel meer zal vergeten. Daarna wordt het nog spannender want je gaat met een 4×4 wagen ons speciale parcours vol steile hellingen en diepe kuilen op. Het maakt niet uit of je met je collega’s, vrienden of familie komt, Play the Game is geschikt voor iedereen! Beleef dit uitje vol adrenaline nu bij Traffic Control!

Programma

Na ontvangst op een van onze locaties krijg je een korte instructie, de instructeur legt uit waar je rekening mee moet houden tijdens het off road rijden en paintballen.

Dan is het tijd om je overall aan te trekken en de paintball arena te betreden. De teams worden gekozen, de posities worden ingenomen, je geweer staat op scherp en het startschot klinkt! De strijd barst los en de ballen vliegen om je oren. Na anderhalf uur vol actie en adrenaline gaan we er nog een schepje bovenop doen. Trek je overall uit en stap in een van onze terreinwagens, je gaat ons speciale parcours op, dit parcours zit vol diepe kuilen en steile hellingen. Kun jij je voertuig onder controle houden?

Dit uitje staat garant voor actie avontuur en adrenaline! Play the Game now bij Traffic Control!

Inhoud arrangement

Play the Game (3 uur)
– Paintball 1,5 uur
– Onbeperkt paintballs
– Quad rijden 1,5 uur
– Inclusief begeleiding
– Groepsfoto
– Gratis groepsfoto