Paintball

Met een overall aan, masker op, en een paintballgeweer met een vol magazijn aan paintballs betreed je de arena. je neemt je positie in en het startschot klinkt, direct vliegen de paintballs je om de oren. Je trekt een snelle sprint en duikt achter het dichtstbijzijnde object. Je houdt je geweer scherp en bent klaar om te schieten. De ene tegenstander na de andere schakel je uit. Je bent centimeters verwijdert van de vlag, maakt een duik en behaald de overwinning voor je team. Vergeet alles, dit is paintball!

Outdoor Paintball

Outdoor paintball is uitdagend en realistisch. in de frisse buitenlucht is er alle ruimte om te sprinten, duiken en schuilen. Op het paintballveld liggen talloze objecten waar je je achter kunt verschuilen, er staan verschillende uitkijkposten om je teamleden dekking te geven. Of kruip door een van de rioolbuizen om je tegenstander te verassen. Wat je ook doet, je zult een onvergetelijk potje paintball beleven!

Indoor Paintball

Regent het of is het te koud voor een potje paintball buiten? Wat voor weer het buiten ook is bij ons kunt u altijd langskomen voor een potje Paintball! Ga de strijd aan op een van onze indoor locaties! Traffic Control heeft 3 indoor locaties in Nederland en België. Kom langs op onze locaties in Rotterdam, Assen of Rijkevorsel(België).

Paintball Locaties

De locaties in Nederland en Belgie:

Eindhoven (outdoor)
Gouda (outdoor)
Harderwijk (outdoor)
Nijmegen (outdoor)
Rotterdam (indoor)
Rijkevorsel (indoor)
Assen (indoor + outdoor)

Arrangementen

Adrenaline Special

Vanaf €89,95 p.p.

Play the Game

Vanaf €75,- p.p.

Termination Tournament

Vanaf €59,95 p.p.

Alpha Challenge

Vanaf €45,- p.p.