Ongevallensimulator

De ongevallensimulator is voor u hopelijk een preventieve oefening. Maar ook voor diegenen die de situatie al eens hebben meegemaakt is het een zeer leerzame oefening. Want hoe maakt u zichzelf los l als u ondersteboven in een geblokkeerde gordel hangt? dit en meer leert u van onze professionele instructeur tijdens de ongevallensimulator. U stapt in de auto en de simulator draait deze 180 graden waardoor u ondersteboven hangt, onze instructeur vertelt u stap voor stap hoe u op een leuke en educatieve manier kunt ontsnappen!

Boek nu een ongevallensimulator, daar redt je levens mee!

Lifehammer

Tijdens de ongevallensimulator leert u ook waarom de lifehammer zo belangrijk is. deze kleine hamer kan uw leven redden! U leert o.a. waar u de hamer het beste kunt bevestigen, en dit is niet in het dashboardkastje, tegen de middenconsole of los in het bakje aan uw deur. De enige goede plek is in het midden tegen het plafond! Omdat deze plek altijd bereikbaar is of u nu rechtop zit of ondersteboven hangt.

Combineren

Een ongevallensimulator is ook ideaal te combineren met een slipcursus, zo kunt u in de toekomst echt goed voorbereid de weg op! Boek de ongevallensimulator nu bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfsuitje. U en uw collega’s leren op een leuke en educatieve manier voorbereid te zijn tegen ongelukken.

Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor andere activiteiten als: driften, slipcursus, paintballen, klimmen, escaperoom en meer! Een ongevallensimulator is ook zeer populair onder bijvoorbeeld rijscholen, autozaken en transportbedrijven. Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Speciale wensen, combinaties of een speciaal op maat gemaakte programma? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Arrangementen

Changing Gears XL

Vanaf €79,95 p.p.

Changing Gears

Vanaf €56,50 p.p.