Offroad rijden

Off road rijden is geschikt voor iedereen! een uitgebreide cursus vooraf is niet nodig. het enige wat je nodig hebt is een rijbewijs. Een professionele instructeur staat voor je klaar om je alles te leren over het besturen van een 4 wheel drive vehicle. Als je de introductie hebt gehad is het tijd om te vertrekken. Je zult een speciaal aangelegd parcours afleggen vol met schuine vlakken, steile hellingen en modderkuilen.

Programma

Na ontvangst op onze locatie, vertelt een instructeur hoe de dag er uit zal zien, hij zal je een korte introductie geven over de terreinwagens. Daarna begint het echte avontuur! Je stapt in de terreinwagen en rijdt het speciale parcours op. Van de ene modderpoel naar de andere, een parcours vol met obstakels, durf jij het aan?

Combineren

Off road rijden in combinatie met andere avontuurlijke activiteiten? Bijvoorbeeld met; een slipcursus, quad-, Segway- of Ferrari rijden? Wij maken graag een programma wat bij jou past! Bel ons, vraag naar de mogelijkheden en wij maken een programma op maat.

De 1-uurs cursus is een leuke uitdagende eerste ontmoeting! Je maakt kennis met de capaciteiten van onze 4wd-auto’s. Krijg je de smaak te pakken? Met een 2- of 3-uurs cursus breiden wij jouw kennis uit. Ook de technische details van het off road rijden passeren de revue. Ga je met vakantie en je hebt een terreinwagen gehuurd op jouw vakantieadres? Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan en reserveer een cursus 4wd!

Arrangementen

Mens Special XL

Vanaf €99,95 p.p.

Wheels And Arrows

Vanaf €99,95 p.p.

Play the Game

Vanaf €75,- p.p.

Off road rijden

Vanaf € 49,95 p.p.