Mens Special XL

Samen met je vrienden kom je 3 uitdagende mannelijke activiteiten doen, ten eerste ga je quad rijden, ten tweede ga je off road rijden en als klap op de vuurpijl ga je driften. 3 activiteiten vol actie, snelheid, adrenaline avontuur en plezier. Met een minimum van 6 deelnemers is mogelijk om met zowel kleine als grote groepen te komen. De Mens Special XL is geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familiedagen! Heb je zin in een ruige mannendag? Boek dan nu de Mens Special XL bij Traffic Control.

Programma

Na aankomst op een van onze locaties worden jullie ontvangen door een van onze instructeurs. Hij zal je kort vertellen hoe de dag eruit zal gaan zien hij zal je naar het parcours leiden en per onderdeel een korte instructie geven.

Je begint met een potje racen op  de quads, na een ruige rit op onze speciale baan is het tijd om in te stappen in een van de terreinwagens. Je gaat een rit maken door de bossen en dan niet over een vlakke baan maar over een speciaal parcours vol met diepe kuilen en steile hellingen. Lukt het jou om de controle over het voertuig te behouden. Na het ritje door het bos is het tijd om je adrenaline level nog verder op te voeren, stap in de auto en ga driften op onze speciale driftbaan. Ervaar ook wat de acteurs van Fast en Furious ervaren.

Na deze dag vol inspanning is het tijd om even bij te komen, daarvoor is alle gelegenheid in onze bar of restaurant. Hier heb je de mogelijkheid om nog even na te praten over de leuke ervaringen van die dag.

Inhoud arrangement

Men’s Special XL (3 uur)
– Quad rijden
– Offroad rijden
– Driften
– Begeleiding
– Groepsfoto