Lasergamen

Je betreedt de arena vol obstakels en uitkijkposten, hier ga jij zoveel mogelijk tegenstanders uitschakelen. Gewapend met je lasergun ren je door de arena. Je verschuilt je achter een object om een goede tactiek te bedenken, dan hoor je voetstappen naderen en is er geen tijd meer om na te denken, je richt je lasergun en schiet.. RAAK!

Tactiek

Het doel is zoveel mogelijk tegenstanders af te schieten door ze te raken met je speciale lasergun. Bij dit spannende outdoor spel draait het om tactiek en behendigheid.

Plan je tactiek.
Ga je hard of start je langzaam op? Met hard opstarten bedoelen we: zodra het startsein klinkt sprint je als team al schietend naar voren om je te verschuilen achter een object. Dit kan in je voordeel werken als je Capture the flag speelt. Je bezit dan al de topposities en kunt de vlag sneller verdedigen of veroveren.

Houd je tegenstander op positie.
Wanneer je tegenstander verscholen zit achter een object, schiet dan op hem of het object voor een tijdje zodat hij zich niet beweegt of wegrent. Wanneer je goed communiceert met je team kun je hem insluiten of van een andere kant raken.