Kinderfeestje Paintball

De leukste speelvelden
Op onze uitdagende paintballvelden kom je de gekste obstakels tegen zoals boten, oude auto’s, een vliegtuig en zelfs een verlaten dorp en een gangenstelsel van buizen! Durven de kids het aan denk je?

Het spannendste feestje
Dit wordt het vetste kinderfeest wat ze ooit gehad hebben, al zeggen we het zelf! Paintball is een zeer uitdagend dat zorgt ervoor dat de kids het vol enthousiasme eens zullen zijn!
Ze zullen tekeer gaan in de te gekke missies en games. In overleg kan het zelfs voorkomen dat de kinderen spelen tegen kinderen van een ander kinderfeestje dan wordt het zelfs een nog spannendere game!

Veilig & Professioneel
Het is natuurlijk heel belangrijk dat alles veilig verloopt, daarom zal professionele begeleiding het kinderfeest leiden. Onze begeleiders zullen een positieve invloed hebben op het kinderfeest en daarnaast alles onder controle houden. Iedere speler krijgt 125 paintballs met de mogelijkheid om nog meer paintballs bij te kopen, de minimale groepsgrootte is 8 spelers.

Een spannende afsluiting
Wanneer de helden zijn uitgeschoten en de games hebben gewonnen mogen ze zich gaan opmaken om te gaan schieten met pijl en boog. Tijd om te laten zien wie de Robin Hood is van de groep! Bekijk onze upgrades en sluit af met een potje boogschieten!

Een compleet kinderfeestje!
Een kinderfeest is pas compleet met een lekkere pannenkoek en limonade! Bekijk hieronder onze upgrades, en geniet van een compleet verzorgd kinderfeest, zelfs de rommel kun je laten staan dat regelen wij wel!