Kinderfeestje Lasergamen

Voor jongens en meisjes!
Tijdens deze activiteit is de spanning en actie volop aanwezig, maar de blauwe plekken en vieze verf lekker niet! Er zullen verschillende missies en games gespeeld worden welke worden afgestemd op de kids van de dag! Het lasergamen duurt 1,5 uur en de kogels zijn onbeperkt!

De leukste speelvelden
Op onze uitdagende speelvelden kom je van alles tegen, van een vliegtuig tot oude auto’s, boten en zelfs een verlaten dorp! zullen de kids het aandurven om te spelen op deze speciale velden?

Uitdagend en veilig!
Het is heel belangrijk dat alles veilig verloopt daarom wordt elk kinderfeest bij ons begeleidt door professionele begeleider. De begeleider zal er ook voor zorgen dat het kinderfeestje nog uitdagender wordt! Na het lasergamen wordt het kinderfeestje afgesloten met een potje boogschieten. Onze lasergame- en boogschiet wapens zijn speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. De minimale groepsgrootte voor dit kinderfeest is 8 kids.

Een compleet kinderfeestje!
Een kinderfeest is pas compleet met een lekkere pannenkoek en limonade! Bekijk hieronder onze upgrades, en geniet van een compleet verzorgd kinderfeest, zelfs de rommel kun je laten staan dat regelen wij wel!