kinderfeestje Klimpark

Klimpark vol adrenaline!
In het uitdagende klimpark gaan de kids op een onvergetelijk avontuur! KingKong moet worden verslagen, De Indiana Jones helden gaan dit samen met elkaar doen! De kids mogen 3 van de 10 attracties kiezen uit ons klimpark. Gaan ze voor het abseilen of kiezen ze de 10 meter vrije val? Alles is mogelijk!

Ruime keuze!
Ze kunnen kiezen uit 10 geweldige attracties, abseilen, vrije val, klimroutes op 3 en 6 meter hoogte, de mega schommel, aap klimmen en nog meer! Ben je nieuwsgierig naar de rest van onze activiteiten in het klimpark? Kijk dan snel op onze website: www.zipsnropes.nl

Veiligheid voorop!
Veiligheid staat voorop! Onze instructeurs hebben een professionele training gevolgd, want veiligheid is zeer belangrijk bij klimmen op deze hoogtes! Onze instructeurs nemen je mee door het hele klimpark en ze kunnen je op elk moment weer naar beneden halen!

Gemaakt voor kinderen
Al onze attracties zijn er voor gemaakt dat kinderen er soepel en veilig gebruik van kunnen maken. Bij de een zal het iets langzamer gaan dan bij de ander maar het is geschikt voor iedereen. Hierdoor ben je verzekerd van een leuk en actief kinderfeest! Het kinderfeest duurt 1,5 uur en de huur van het klimmateriaal is inbegrepen.

Een compleet kinderfeestje!
Een kinderfeestje is pas compleet met een lekkere afsluiter zoals bijvoorbeeld een heerlijke pannenkoek en onbeperkt limonade! Laat alle rommel maar staan want dat regelen wij! Op deze manier wordt het kinderfeest verzorgd tot in de puntjes, bekijk hieronder de upgrades.