Highland Games

Tegenwoordig worden de Highland Games niet alleen in Schotland gespeeld maar ook gewoon hier in Nederland! De Highland Games kun je spelen met vrienden, familie en collega’s. Fundustry heeft de games zo ontworpen dat er altijd een gelijke strijd is, oftewel iedereen kan meedoen!

Highland Games:
– Tug a war
– Katapult
– Whisky barrel run
– The caber wave
– Wheel throwing

Tug a war
Laat de Schot in je los en trek zo hard als je kunt want we gaan beginnen met een ouderwets potje touwtrekken! Het zal hierbij vooral gaan om kracht en doorzettingsvermogen maar ook snelheid en tactiek spelen een belangrijke rol.

Katapult
Tijdens deze game ga je een katapult bouwen met je team, daarna ga je met deze zelfgebouwde katapult een bal zo ver mogelijk weg schieten. Het team dat de bal het verst weg schiet wint deze game!

Whisky barrel run
Probeer als eerste de finish te halen met de whisky barrel. Het klinkt heel simpel maar het is niet zo gemakkelijk als dat het klinkt want je barrel gaat alle kanten op! In een rechte lijn naar de finish lopen zit er niet in, Geloof je het niet? Probeer het zelf maar!

The caber wave
Ben jij goed met bomen? dan is deze opdracht wat voor jou. Bij the caber wave is het de bedoeling om de boomstam zo ver mogelijk weg te werpen. Haal diep adem en gooien maar!

Wheel throwing
Raap al je krachten bij elkaar te rapen want we gaan nog een onderdeel doen: wheel throwing, probeer een autoband zo ver mogelijk weg te werpen. Het team dat de band het verst weggooid wint deze game!

Inhoud arrangement

Highland Games (2-3 uur) 
– Tug a war
– Katapult
– Caber wave
– Wheel throwing
– Begeleiding + groepsfoto