Let op!

Wegens omstandigheden is het op dit moment niet mogelijk om met een ferrari te rijden bij Traffic Control. We houden je via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen. Excuses voor het ongemak.

Maak een droomrit in een ferrari en beleef de dag van uw leven!

U mag kiezen, uw droomrit vanaf een door u gewenste locatie of iets voordeliger, vanaf één van onze vaste vertrekpunten.
Maar dat uw rit in een Ferrari een droomrit gaat worden, dat is zeker!
Voor wie is het nou weggelegd om in een echte Ferrari te rijden? Voor velen blijft het bij een jongensdroom. Niet voor klanten van Traffic Control!
Bij ons kunt u als deelnemer genieten van een stukje perfectie van hoogstaande kwaliteit en een bijzonder design. De bestuurder gaat samen met een instructeur een vooraf vastgestelde route rijden. Deze routes zijn zodanig gevarieerd dat u als bestuurder de capaciteiten en mogelijkheden van een Ferrari zelf kan ontdekken en ervaren. De Ferrari geeft u een kick vanwege zijn sublieme acceleratie en een ongelooflijk klinkende V8.
Geniet van de sublieme acceleratie en de stabiele wegligging die u alleen meemaakt bij het rijden in een Ferrari.

Extra informatie

Traffic Control houdt zich het recht voor de Ferrari ritten te annuleren in geval van slechte weersomstandigheden (onder andere mist, zware regenval, sneeuw, gladheid of andere rijtechnische redenen). In dit geval zal de overeengekomen rit op een in overleg nader te bepalen tijdstip worden verreden. Bij het rijden in een sportwagen is 1500 euro eigen risico van toepassing.