Expeditie Robinson

Iedereen kent het van tv, je bespreekt het met collega’s op het werk en je schept op dat je het beter kan. Het is dan nu tijd om dat ook echt te bewijzen! Boek nu Expeditie Robinson bij Traffic Control en laat zien wat je kunt! beleef een dag vol avontuur, actie, samenwerking en pak de overwinning.

Expeditie Robinson speel je met een team, je zult als team moeten samenwerken om de opdrachten te voltooien. De opdrachten zullen variëren van het maken van een vuurtje tot het bouwen van complete bruggen. Door deze variatie is Expeditie Robinson is geschikt voor jong en oud!

Algemeen

Expeditie Robinson is ideaal als bedrijfsuitje, omdat iedereen een actieve rol heeft binnen het spel en dit zorgt voor leuke teambuilding momenten!

Vooraf aan het uitje krijgt iedereen een uitgebreide uitleg.
Tijdens het spel is er een scheidsrechter aanwezig.
Expeditie Robinson duurt 1 uur, maar voor de die-hards is er ook een uitgebreide 2 uur variant.
Expeditie Robinson kan makkelijk gecombineerd worden met een andere activiteit. Vraag naar de mogelijkheden.
Dit bedrijfsuitje is mogelijk vanaf 6 personen.
Op onze locaties zijn er uitgebreide horeca mogelijkheden.
Aan het einde een gratis digitale groepsfoto!
Een bedrijfsuitje op maat? Vraag dan een offerte aan met al je wensen en wij sturen je een vrijblijvend aanbod, speciaal op maat gemaakt!

Programma

De groep zal opgedeeld worden in 2 teams: kamp Noord en Kamp Zuid. Deze teams zullen 4 opdrachten moeten voltooien om het spel te winnen. De teams zullen tegelijkertijd beginnen aan de 1e opdracht, heeft een team opdracht 1 voltooid dan mogen zij door naar opdracht 2 en zo door tot dat de laatste opdracht voltooid is. Snelheid is heel belangrijk in deze strijd, echter is nauwkeurigheid minstens zo belangrijk, want wanneer er een fout gemaakt wordt zal dit veel tijd kosten.Tot slot kun je afsluiten aan onze gezellige bar, hier kun je gezellig napraten met je collega’s, vrienden of familie!

Arrangementen

Survival Games

Vanaf 34,95 p.p.

Die Hard Games

Vanaf €34,95 p.p.