Escaperoom “The Car Edition”

Iedereen kent het inmiddels wel, de originele escape room waar je probeert te ontsnappen uit een gesloten kamer door raadsels op te lossen. Na een tijdje gaat de spanning er wel vanaf, laat je daarom verrassen bij Traffic Control en doe mee aan de speciale Escaperoom ‘’The Car Edition’’!
Bij deze speciale editie van de Escaperoom stap je met je vrienden in een auto i.p.v. een afgesloten ruimte. Je probeert te ontsnappen door de hints te ontrafelen, dit is echter niet makkelijk want je hebt maar weinig ruimte in de auto! Je zult een manier moeten vinden om te ontsnappen maar de tijd tikt langzaam weg, durf jij deze spannende strijd aan? Boek dan nu de Escaperoom ‘’The Car Edition’’ bij Traffic Control!

Programma

Na ontvangst op één van onze locaties, wordt door een van onze begeleiders een korte toelichting gegeven over hoe het spel werkt. Na de introductie stap je met je team de auto in, de deur gaat op slot en vanaf dat moment mogen jullie het zelf uitzoeken! Jullie zullen moeten ontsnappen zonder hulp van buitenaf. Puzzels, raadsels en handboeien horen er allemaal bij.

Alles over de inhoud van het spel blijft geheim en wordt pas ter plekke bekend gemaakt. Zo kan het niet voorbereid worden en blijft het extra lastig!

De Escaperoom ‘’The Car Edition’’ is speelbaar voor maximaal 4 personen per keer. Langskomen met een grotere groep kan natuurlijk ook! De groep wordt dan verdeeld in teams en de verschillende teams zullen tegen elkaar strijden voor de beste tijd!

Combineren

Naast de Escaperoom hebben we nog veel meer activiteiten, combineer de Ecaperoom bijvoorbeeld met paintball, quad rijden, slip- en/of driftcursus , booschieten en nog veel meer!
Alle combinaties zijn mogelijk! Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje en we zullen samen met jou een persoonlijke en vrijblijvende offerte opmaken!

Arrangementen

Action Pack

Vanaf €94,95 p.p.

Escape Room

Vanaf € 24,95 p.p.