Historie

In februari 2002 werd het ‘Traffic Safety On Tour’, evenement georganiseerd door 12 afstuderende studenten van de ‘Haarlem School of Small Business’. Dit evenement kwam voort uit een idee om een allesomvattend verkeersveiligheid evenement op te zetten. Door het grote succes hiervan, werd na enkele maanden, nu onder de bedrijfsnaam ‘Traffic Control” een vervolg georganiseerd; de ‘Traffic Control Experience Days’.

Uitgangspunten: Kwaliteit en belevenis

Inmiddels organiseert Traffic Control op diverse locaties in het land, gemotoriseerde evenementen voor zakelijke relaties en particuliere deelnemers. Gezien het veiligheidsaspect en de diversiteit van de geboden activiteiten, brengen dit soort evenementen veel zorg en aandacht voor detail met zich mee. Een hoge kwaliteit leveren op élk onderdeel van het evenement en in onze organisatie, is dan ook ons uitgangspunt; Van de bereikbaarheid en kwaliteit van onze klantenservice tot de technische staat van de gebruikte voertuigen, van de inhoud van de theorielessen en cursussen tot de kwaliteit van de documentatie en de horeca.

Wanneer je de belevenis bij de verschillende activiteiten als uitgangspunt neemt, zie je een daadwerkelijke tweedeling. Ook in de begeleiding en het educatieve aspect komt dit sterk naar voren. We zijn dan ook van mening dat je alleen kwaliteit kunt leveren als je hierop anticipeert. Professionele instructeurs opleiden en op de juiste plek inzetten en zorg dragen voor een optimale veilige omgeving, is dan ook geen sinecure. Veiligheid, spanning & sensatie kunnen samengaan! Vanuit deze visie heeft Traffic Control een tweetal formules ontwikkeld: