SlipcursusLocaties: Rijssen, Weert, Eindhoven, Gouda en nog 10 andere locaties

Vanaf € 39,95  inclusief btw

Dagje uit? Vraag hier een offerte aan!

Een slipcursus is educatief, opwindend en hartstikke leuk!

Na het volgen van een slipcursus bij Traffic Control stap je beter voorbereid in de auto. Je leert op de juiste manier reageren, wanneer je met je auto in de slip dreigt te raken. Bovendien is het een gezellig, afwisselend en origineel uitje. Onze bedreven instructeurs bewaken te allen tijde de veiligheid terwijl je over de slipbaan zwiert!

Slipcursus in verschillende variaties:

Je zoekt een antislipcursus die naadloos aansluit op jouw wensen? Stop met zoeken, want die hebben wij voor je!

Afhankelijk van je niveau, budget en leerwensen hebben wij gegarandeerd een slipcursus die bij jou past. Of het nu gaat om een kennismakingscursus, een uitgebreide rijanalyse of om een gezellig bedrijfsuitje met een wat kleiner budget, Traffic Control heeft de slipcursus die bij jou past. Beschikbaar op de volgende locaties: Eindhoven, Gouda, Rijssen, Brussel, Drachten, Emmen, Kortrijk, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Namen, Venlo, Zolder/Peer.

Standaard slipcursus

Een standaard slipcursus is de meest verkochte slipcursus. Populair bij jong en oud, geschikt voor deelnemers die nog maar net hun rijbewijs hebben, maar ook erg educatief voor mensen die veel op de weg zitten. Binnen onze standaard cursussen hebben we diverse keuzemogelijkheden. De kortste antislipcursus duurt één uur, bij de meest uitgebreide antislipcursus vermaken wij je een hele dag op de slipbaan. Iedere standaard slipcursus start met theorie, daarna oefen je diverse noodsituaties op de slipbaan. Natuurlijk eindig je met een achterwielslip.

Slipcursus met eigen auto

Een slipcursus met eigen auto wil zeggen dat de cursus, de oefeningen én de theorie hetzelfde zijn als bij een standaard slipcursus. Je rijdt echter in jouw eigen auto in plaats van in een voertuig van Traffic Control. Bovendien betaal je niet per deelnemer, maar per auto en betekent dat je zelf kiest hoe je jouw auto vult. Je mag dus ook 2 of 3 vrienden meenemen die de antislipcursus samen met je volgen. Vooraf teken je een verklaring van eigen risico voor jouw eigen auto.

Dagcursus slippen

De dagcursus slippen is uitdagend, uitgebreid en natuurlijk erg leerzaam! De dagcursus slippen is verdeeld in verschillende blokken met theorie, oefeningen op de baan, in de ongevalsimulator en demonstraties van de instructeur. Alle noodsituaties worden ruim behandeld, dus je hebt alle gelegenheid om te oefenen, te zwieren en te zwaaien over de slipbaan! Veel plezier!

Slipcursus als bedrijfsuitje

Kom je met een grote organisatie van 200 personen of met een kleiner groep van bijvoorbeeld 6 personen? Vele bedrijven, afdelingen en personeelsverenigingen gingen je al voor! Wij maken voor ieder gezelschap een programma op maat. Vraag een offerte aan en wij nemen contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook!

Slipcursus met andere activiteiten & horeca

Slippen als onderdeel van een uitgebreid programma met allerlei activiteiten? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan quad rijden, off-road rijden of Ferrari rijden. Een mooi horeca arrangement mag dan natuurlijk niet ontbreken! Zoals koffie en gebak bij ontvangst, een bittergarnituur in de pauze of een uitgebreide BBQ ter afsluiting van het bedrijfsuitje.

Slipcursus spelregels

Deelname aan deze activiteit vindt plaats op basis van roulatie. Dit houdt in dat er maximaal drie (bij een slipcursus met instructeur in de auto) of vier (bij een les met portfoon) cursisten in één personenauto plaatsnemen. En dat er meerdere auto’s op de baan aanwezig zijn. Gedurende de slipcursus zal er gerouleerd worden met andere cursisten. Traffic Control levert de auto voor de slipcursus. Alle deelnemers aan de slipcursus dienen in het bezit te zijn van een volwaardig rijbewijs B.

Meerdere slipcursus varianten:

 


 • Bekijk hieronder de reviews
  • Bol.com  

   We kwamen offroad rijden en boogschieten. Iedereen had het enorm naar hun zin en alles verliep gewoon goed. Het was fijn dat we achteraf gez ...lees verder
  • KPN  

   Met de afdeling sales kwamen we paintballen. Het paintballen was heel vet. Vooral het gebruik van de extreme gun. Ontvangst was verder goed, ...lees verder
 • Boek direct ons populairste uitje!
  Reserveer nu