Off road rijden


Off road rijden? Vraag hier uw offerte aan!

Off road rijden! Oftewel; een 4-wheel drive over een uitdagend parcours sturen, is hartstikke leuk!
Ervaar het zelf op één van onze locaties en je kunt erover meepraten… Je concentratievermogen wordt getest, wij stellen je stuurmanskunsten op de proef en ook je behendigheid nemen wij onder de loep!
Maar geen zorgen! Off road rijden kan je leren… Bovendien begeleidt een deskundige instructeur jouw cursus.

Off-road rijden met een Suzuki Samurai

Off road rijden in diverse cursusformules…

Off-road rijden in één uurs- of een uitgebreide cursus van een hele dag.
De 1-uurs cursus is een leuke uitdagende eerste ontmoeting! Je maakt kennis met de capaciteiten van onze 4wd-auto’s. Steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen. Je merkt het! Je voertuig ploegt overal moeiteloos doorheen. Krijg je de smaak te pakken? Met een 2- of 3-uurs cursus breiden wij jouw kennis uit. Ook de technische details van het off road rijden passeren de revue. Ga je met vakantie en je hebt een terreinwagen gehuurd op jouw vakantieadres? Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan en reserveer een dagcursus 4wd!

Bekijk al onze Offroad mogelijkheden!

Off road rijden in een combinatieprogramma:

Off road rijden in combinatie met andere avontuurlijke activiteiten? Bijvoorbeeld met; een slipcursus, quad-, Segway- of Ferrari rijden? Wij maken graag een programma wat bij jou past! Bel ons, vraag naar de mogelijkheden en wij maken een programma op maat.

Je krijgt gegarandeerd een arrangement wat aansluit op jouw wensen. Zowel qua activiteiten, locatie en horeca. Bijvoorbeeld een ontvangst met koffie en gebak, een bittergarnituur of een uitgebreide BBQ ter afsluiting van de geslaagde dag. Wij hebben regelmatig mooie aanbiedingen voor zowel het off road rijden als voor andere activiteiten. Bel ons eventjes en wij vertellen je alles over de lopende aanbiedingen!

Bekijk alle mogelijke locaties waar je off road kan rijden.

Off road rijden, de spelregels: Deelname aan deze activiteit vindt standaard plaats op basis van roulatie. Dit houdt in dat er maximaal twee cursisten in één voertuig plaatsnemen en dat er meerdere voertuigen op de baan aanwezig zijn. Gedurende de cursus zal er gerouleerd worden met andere cursisten. Alle deelnemers voor het off road rijden dien in het bezit te zijn van een volwaardig rijbewijs B en minimaal 18 jaar oud te zijn.

Locaties Nederland: Gouda, Eindhoven en Weert

Off road rijden? Vraag hier uw offerte aan!