Bedrijfsuitje

Op zoek naar een bedrijfsuitje wat slaagt?
Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsuitjes. Wij hebben diverse locaties door heel Nederland en België, dus altijd een locatie bij u in de buurt!

Originele activiteiten waarbij samenwerken en gezelligheid centraal staan? Een vergadering vooraf, een gezellige BBQ en koude drankjes? Geen probleem! Of het nu gaat om een bedrijfsuitje op maat of om een kant en klaar arrangement.

Traffic Control regelt ’t voor u. We hebben al 5415 bedrijven te gast gehad. Dus uw uitje slaagt!

Geslaagd bedrijfsuitje:

 • Kleine en grote groepen mogelijk
 • Kant en klaar of op maat gemaakt
 • Sportieve en leerzame activiteiten
 • Compleet met lekker eten en drinken
 • Diverse locaties door het land

Of kies een kant en klaar bedrijfsuitje dat bij u past:

Collegiaal leermomentje

Geniet van leuke en leerzame activiteiten i.c.m. een hapje en drankje. Een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Vanaf € 50,00

Meer informatieOfferte

Grip op de situatie

Heerlijk ontspannen, veel met elkaar bijpraten, goed eten en vooral heel veel met elkaar lachen! Wat wil je nog meer tijdens een bedrijfsuitje?

Vanaf € 75,00

Meer informatieOfferte

Bedrijfsfeest

Met ons uitgebreide aanbod aan activiteiten stellen we een bedrijfsfeest op maat samen incl. hapjes en drankjes. Speciaal voor groepen met meer dan 100 personen!

Vanaf € 75,00

Meer informatieOfferte

Geniet van A tot Z

Een heerlijke dag uit met de collega’s! Een zeer compleet programma met alle facetten die in een bedrijfsuitje horen te zitten. Uiteraard is maatwerk mogelijk.

Vanaf € 99,00

Meer informatieOfferte

A-Z VIP Experience

Van A tot Z genieten met je collega's? Krijg een VIP behandeling met onder andere Quad rijden, Slipcursus en Ferrari rijden. Kortom onvergetelijk!

Vanaf € 169,00

Meer informatieOfferte

Royal Challenge

Dit koninklijke arrangement zit boordevol spectaculaire activiteiten. Van een anti-slipcursus en quad rijden, tot rijden in een Ferrari en vliegen in een helikopter.

Vanaf € 349,00

Meer informatieOfferte

*Arrangement op maat

Staat uw bedrijfsuitje hier niet tussen? Misschien heeft u andere wensen en zoekt u een arrangement op maat. Wij maken graag een passend programma voor u.

Prijs op aanvraag

Meer informatieOfferte


 • Bekijk hieronder de reviews
  • Bol.com  

   We kwamen offroad rijden en boogschieten. Iedereen had het enorm naar hun zin en alles verliep gewoon goed. Het was fijn dat we achteraf gez ...lees verder
  • KPN  

   Met de afdeling sales kwamen we paintballen. Het paintballen was heel vet. Vooral het gebruik van de extreme gun. Ontvangst was verder goed, ...lees verder
 • Boek direct ons populairste uitje!
  Reserveer nu